DE CE SĂ ALEGI LA PLOPI?

   Sala de evenimente LA PLOPI, situată într-o zonă liniștită, la doar 12 km de la intrarea in oraș, cu un aspect modern și rafinat, dispune de dotări deosebite pentru ca invitații dumneavoastră să se simtă bine și să trăiască clipe minunate, rămânând cu amintiri de neuitat de la evenimentul petrecut.

   Finisajele moderne ale sălii noastre ascund soluții tehnice de ultimă generație pe care sigur le veți aprecia la maxim în timpul evenimentului: un spațiu enorm la dispoziție, ventilare si climatizare, acustica bună, toate acestea proiectate pentru a asigura condițiile de confort la superlativ - pe măsura celui mai important eveniment din viața ta. Ringul de dans generos va crea o atmosfera de neuitat invitaților.

    O terasă verde în aer liber este deasemenea pusă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă simți cât mai relaxați. Hotelul de pe teritoriul pensiunii vă va găzdui cu căldură invitații veniți de mai departe. Întreg teritoriul localului ce include și o parcare imensă este supravegheat. Acest lucru este încă un avantaj ce vă scutește de bătăi de cap suplimentare. Aspectul sălii a fost conceput pentru a permite personalizarea acesteia în funcție de gustul dumneavoastră. De toate aceste avantaje ve-ți putea beneficia la evenimentul Dvs la prețuri decente. O terasă verde în aer liber este deasemenea pusă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă simți cât mai relaxați.

    Restaurantul LA PLOPI dispune și de două săli mai mici. Acestea sunt ideale atât pentru nunți cât și pentru aniversări, cumetrii, revederi între prieteni sau foști colegi sau alte tipuri de festivităti. Atât spațiul cât și dotările tehnice elaborate vă oferă o mare comoditate și flexibilitate a sălii, astfel adaptânduse eveni-mentului dumneavoastră. De asemenea personalul calificat vă va deservi la cel mai înalt nivel.

   Noi vom fi alături de dumneavoastră, cu răbdare, întelegere și profesionalism, pe drumul cel ve-ți parcurge spre nunta perfectă. Nu crezi ca toate acestea sunt posibile într-un singur loc? Te asteptam cu drag să ne vizitezi ca sa te convingi singur!

Restaurant LA PLOPI, s. Măgdăcești, str. Orheiului,

Contactați-ne la: 069 088 138 sau 069 591 507

© LA PLOPI 2014